0 Ин витро център Димитров с подаръци и отстъпки по случай юбилея си

DimitrovСпециално за картодържателите на кредитни карти Diners Club International, Ин витро център Димитров ще направи още един подарък – 20% отстъпка от цената на всички прегледи в клиниката до края на 2015 година.  

Преди дни столичният Ин витро АГ център Димитров отбеляза 20 години от своето създаване. По случай юбилея екипът на АГ центъра реши да направи щастливи още две български семейства, като им подари ин витро процедура. Кандидатите трябва да отговарят на няколко критерии, които са подробно описани в сайта на клиниката www.invitro.bg.

Благодарение на създателя на центъра – д-р Йосиф Димитров, за тези години на бял свят са дошли близо 1500 бебета, заченати с различни методи от репродуктивната медицина. Д-р Димитров се занимава с репродуктивна медицина от 1986 година и е участник в екипа, създал първото в България бебе в епруветка.

През 2008 г. за първи път в България в центъра на д-р Димитров се ражда бебе от замразена яйцеклетка. Технологията въведена от центъра вече се е превърнала рутинна. Постиженията на клиниката са отразени във водещи световни научни списания в областта на безплодието като „Fertility and sterility“ и „Human reproduction“. В центъра се използва усъвършенстван икубатор, който абсолютно наподобява условията в матката чрез микровибрации, имитиращи  трептенията на ресничките на маточния епител. Този метод се използва само от няколко центъра в света.

Leave a comment