2 Дайнърс Клуб България сбъдва мечти

IMG_3626_resizeПреди шест месеца Дайнърс Клуб България, съвместно с National Geographic България, предизвика любителите на пътешествията и красивите места да споделят своята вълнуваща история. А какво по-хубаво от това да представиш пътуването си в снимки – стотици кадри, запечатали нови и вълнуващи места, отразяващи вълнението, въодушевлението и спиращия дъх на пътешественика.

След края на конкурса бяха подарени три награди, като една от тях сбъдна мечтата на Теодора Георгиева от Велико Търново да посети величествената Виена – град на музиката, на Моцарт и  на впечатляващата архитектура.

Дни след завръщането си Теди сподели своите преживявания: „Такива прекрасни мигове и изживени емоции не се случват всеки ден. Накрая не ми се тръгваше толкова ми беше хубаво…”. Тук намират място снимките, запазили в себе си духа на Виена, ясно показващи радостта и безброй усмивки.

„Бях в Пратера” споделя Теодора – интересно и любопитно място, завладяващо със своите мащаби и екстремни преживявания. И така опиянена от увеселителния парк, Теди продължава да разказва и показва снимки от катедралата „Свети Стефан” – емблематична за Виена, Виенската опера и Щат парк: ”Прекрасен парк, прекрасна зеленина, и прекрасна природа”.

IMG_3549[1]

С огромно желание Теди запечатва красотите на двореца на императрица Сиси – впечатлена е от градините и изяществото му. В унисон с цялата заобикаляща я прелест нашата пътешественичка успява да сбъдне още една своя мечта – да пазарува от реномирани бутици в голяма европейска столица.

„За съжаление всяко начало има и своя край. Ще ми останат спомените от това прекрасно пътуване… И с носталгия ще си спомням за тази екскурзия. Никога няма да я забравя.”

„Още веднъж благодаря,  че сбъднахте една моя мечта.”

2 коментара »

  • блиндирани врати:
    Евала много добра инициатива. Успех за в бъдеще!!!

    28.08.2014 @ 12:09

  • Ив:
    Поздравления за инициативата и сбъдването на мечти. И аз обичам да пътувам, е все още не е дошло времето до Виена, но се надявам скоро и това да стане :)

    10.07.2014 @ 23:09

Leave a comment