0 Насладете се на изключителни преживявания с Diners Club Privileges®

slider-image-4

През живота си хората се сблъскват с много събития и посещава вълнуващи места, някои от които променят живота им.

Diners Club International помага на своите клиенти да променят ежедневието си чрез програмата Diners Club Privileges®, която предоставя изключителни възможности за притежателите на кредитни карти Diners Club чрез ексклузивни промоции в редица екзотични и интересни дестинации. Всичко това е възможно благодарение на глобалния обхват на Diners Club International. Със своя дългогодишен опит организацията предлага привилегии, персонално обслужване, гъвкавост и сигурност  на своите клиенти.

Тези от Вас, които искат да „избягат” от ежедневието, имат възможност да го направят в обновения интернет портал на Diners Club Privileges®, предоставящ селекция от подбрани и водещи световни хотели, курорти, ресторанти.

Предлаганите услуги са съобразени с изискванията и очакванията на клиентите. Офертите обхващат популярни и интересни дестинации, позволяващи всеки да се наслади на своето хоби – голфа, да се потопи в света на виното или просто да се отпусне сред лукс и екзотика в избран СПА център.

За още по-голямо удобство новата атрактивна визия и функционалности позволяват по-лесно запознаване с текущите атрактивни оферти за пътуване, забавления, шопинг, ресторанти, СПА центрове и още много други категории. Още едно предимство е, че веднъж избрал своята дестинация, потребителят лесно може да „сподели” това в социалните мрежи.

Ангажираността на Diners Club Privileges® е сведена не само да предложи интересни дестинации, но и да осигури спокойствие и удобства на клиенти си.

 Искате да отидете на вечеря в Дубай или да резервирате пет-звезден хотел в Сидни? Само с Diners Club Privileges® можете да пътувате неограничено и да се възползвате от най-добрите и примамливи оферти по света!!!

Leave a comment