0 Спокойствие и добро обслужване навсякъде по света с кредитни карти Diners Club

bg-airport-lounges

Изпадали ли сте в  ситуацията да изчаквате полета си два, три часа? Сигурни сме, че отговорът е „Да”.

Какво бихте казали за чаша хубаво кафе, добро обслужване и в допълнение любимият Ви десерт… Да?! Точно така…няма да откажете. Това са само една малка част от услугите и привилегиите, които ще намерите във ВИП салоните на международните летища.

Летищните салони вече не са достъпни само за пътуващите в първа и в бизнес класите. Днес всеки един от нас, пътуващ дори и с “low cost” компания, има възможност за достъп до салоните срещу заплащане или като част от пакет с привилегии в резултат на активно използване на кредитната карта.

Салоните известни като „pay-per-use” са също толкова луксозни, колкото и салоните бизнес клас. Те са отворени за всички пътници, независимо от авиокомпанията, която са избрали срещу сравнително ниска такса за посещение. Това е едно добро решение, ако имате дълъг престой, отменен полет или прекалено ранен чек-ин.

При салоните от типа „Airline Lounges” има известни ограничения за достъп. Те обслужват пътниците, които имат билети за първа или бизнес класа, както и тези, които пътуват с авиокомпания, имаща договор със съответния ВИП салон. В редки случаи в зависимост от програмата (пакета), който предоставя авиокомпанията, притежателите на билети от икономична класа също могат да се възползват от услугите.

Услугите във всеки салон са различни, но като цяло можете да очаквате няколко основни неща:

  • Достъп до бюфет/закуска;
  • Неограничен достъп до напитки (в някои салони се включва и алкохол);
  • Свободен Wi-Fi достъп;
  • Удобни места за почивка;
  • Масажи (обикновено срещу допълнително заплащане).

Lounge

На някои от международните летища салоните са малки и почти винаги заети, ето защо ако искате да гарантирате посещението си е хубаво да направите предварителна резервация.

За своите лоялни клиенти Дайнърс Клуб България предоставя привилегията за безплатен достъп във всички VIP салони по целия свят. Единственото условие е за всеки период от 90 дни назад от датата на посещение на VIP салона, да сте направили минимален оборот от 500 лeва в търговски обекти в България и чужбина.

Ако все пак не успеете да изпълните условието, ще можете да се насладите на удобствата и специалното обслужване във VIP салоните, като заплатите индивидуално за всяко едно от посещенията си такса в размер на 30 лв., което се дължи с извлечението за съответния период.

Diners Club International приканва своите клиенти да „избягат” от напрежението и суматохата на някои от най-натоварените международни летища по целия свят с достъп до ВИП салоните. За още по-голямо улеснение всеки може да избере страната или града, който ще посети от посочения линк http://www.dinersclub.com/airport-lounges.html .

Leave a comment