0 Кулинарни изкушения с Рудолф, 24 KITCHEN и Дайнърс Клуб България

IMG_1796_resi

Любителите на кулинарния свят имаха възможност да сбъднат една своя мечта – да се запознаят на живо със звездата на 24 KITCHEN, Рудолф Ван Веен. Холандкият чаровник и майстор-сладкар посети България по покана на FOX International, с любезната подкрепата на Дайнърс Клуб България АД.

 Рудолф остана два дни на българска земя и зарадва своите най-верни фенове с вкусни и впечатляващи кулинарни изкушения.

На 21 май звездният готвач „посрещна” своите гости в Гранд Хотел София, представен от лъчезарната Йоли – любима кулинарна водеща на 24 KITCHEN. Рудолф впечатли гостите си със сьомга с краставици и ябълка и страхотен трайфъл.

Събитието беше уважено от посланика на кралство Нидерландия в България, господин Том ван Оорсхот, както и от много лица от родния телевизионен екран: певецът и водещ Део, Белослава и „момичето с кафевите очи”, Виктория Терзийска (Вики от „Мастило”). Под журналистическите обективи „попаднаха” и водещата Яна Грудева и гласовете на БГ Радио – Симо и Богдана.

Организаторите от 24 KITCHEN и Дайнърс Клуб България АД дадоха още една възможност на кулинарните фенове да се запознаят с Рудолф.

Снощи в Парадайс Център в София, гостите видяха любимия си готвач в действие. Рудолф предаде урок по сладкарство на петимата победители от фейсбук играта на 24 KITCHEN и разкри някои от кулинарните си трикове.

От своя страна, за да покажем своето гостоприемство, специално за чаровния холандец беше приготвена баница и айран от баба Йорданка, която също сподели с присъстващите своята тайна за вкусна домашна баница.

Събитието продължи с раздаването на автографи от Рудолф, добро настроение, усмивки и подаръци, специално подготвени за събитието и предоставени от Дайнърс Клуб България АД.

 Отдай се на кулинарни изкушения с кредитни карти Diners Club!

Leave a comment