0 Рудолф от 24 KITCHEN и Дайнърс Клуб България те предизвикват да се потопиш в кулинарно приключение

Photo_Rudolfs Bakery

Звездата на 24 KITCHEN – Рудолф, те предизвиква да се потопиш в кулинарното вълшебство с фейсбук играта „Впечатли Рудолф”.

Всички фенове на феноменалния майстор-сладкар имат възможност да го омаят с една своя рецепта на любимо печиво, като посетят фейсбук страницата на канала 24Kitchen качат собственоръчно направена снимка и/или видео на ястието, заедно с описание на рецептата в специалното приложение до 11 май.

Всеки потребител може да качи една рецепта, както и да разгледа и гласува за рецептите на другите участници. В края на играта професионално жури на 24 kitchen ще избере петима финалисти, които ще могат да впечатлят Рудолф на живо само на 22 май в Paradise Center.

Photo Recipe_Rudolfs Bakery_Kersenvlaai

Дайнърс Клуб България е основен партньор на 24 KITCHEN в организиране на събитието, което ще предостави възможност на всички любители на вкусната кухня да се докоснат до звездата на кулинарния канал.

Ако сте фен на 24KITCHEN, обожавате да готвите и смятате, че сте следващата кулинарна звезда, която ще готви със самия Рудолф, включете се в конкурса „Впечатли Рудолф“.

 

Харесайте фейсбук страницата на 24KITCHEN https://www.facebook.com/24kitchenbg/app_615440061801652 и започни кулинарно пътешествие.

Очаквайте скоро още изненади и на официалната фейсбук страница на Дайнърс Клуб България https://www.facebook.com/DinersClubBulgaria

Leave a comment