4 Насладете се на удобство и комфорт в над 500 VIP салона по целия свят

Qatar_loungeПрез декември 2013 г., Diners Club International, постигна важна цел – на разположение на клиентите са вече над 500 VIP салона по целия свят.

От 1980 г. всички клиенти на Diners Club имат възможност да се възползват от изключителни привилегии, които придават уникалността на този вид кредитни карти, а достъпът до глобална мрежа VIP салони е още един плюс. Не е нужно картодържателят да разполага с допълнителни документи, за да получи достъп до желания салон – самата карта е „ключов“ фактор и е напълно достатъчна за осигуряването на спокойствие и комфорт за пътуващия.

Пътуванията по света със самолет набират все по-голяма популярност и ползите, които предоставят VIP салоните на летищата, са незаменим плюс за всеки един човек. Ето защо Diners Club International се стреми постоянно да увеличава салоните на ключови летища по целия свят. Сегашната мрежа се състои от над 500 салона в 100 страни и 312 града, като продължава да се разраства.

Удобство и комфорт в най-добрите VIP салони

Qatar_lounge_1Удобствата в салоните на летищата са разнообразни и атрактивни – безплатен WiFi достъп, храна и напитки, душ станции, достъп до телевизия и още много. Най-важното е, че те предоставят уникалната възможност да се улесни и разнообрази пътуването, като в същото време клиентите да се почувстват специални от това, че са част от клуба на притежателите на кредитни карти Diners Club.

Новият VIP салон в Буенос Айрес – „Star Alliance Airport Lounge” е само един от примерите за комфорт и стремеж на Diners Club International да предоставя най-доброто. Салонът е отворен 24 часа на ден, предлага възможност за душ, удобни и луксозни места за почивка, прекрасна планинска гледка, конферентна зала и възможност за персонално VIP обслужване, разнообразие от безплатни топли и студени храни и напитки.

Само през 2013 г. използването на салоните на летища надминава 450 000 посещения в над 512 обекта. Сред най-често използваните салоните в мрежата на Diners Club са „Oryx Lounge” в Доха (Катар), „Smiles VIP Lounge” – Сао Паоло в Бразилия и „Air Service Lounge” в Амстердам, Холандия.

Класа и престиж за клиентите на Дайнърс Клуб България

bg-airport-loungesДайнърс Клуб България „отваря” вратите на VIP салоните пред своите клиенти, в стремежа си да отговори на техния изискан вкус и високите им изисквания за комфорт. Символ на класа, кредитни карти Diners Club  предоствят специално внимание, обслужване и предложения.

За своите лоялни клиенти Дайнърс Клуб България предоствя привилегията за безплатен достъп във всички VIP салони по целия свят. Единственото условия е за всеки период от 90 дни назад от датата на посещение на VIP салона, клиентът да е направил минимален оборот от 500 лeва в търговски обекти в България и чужбина.

Ако все пак клиентът не успее да изпълни условието, ще може да се наслади на удобствата и специалното обслужване във VIP салоните, като заплати индивидуално за всяко едно от посещенията си такса в размер на 30 лв., което се дължи с извлечението за съответния период.

Дайнърс Kлуб България насочва усилия и концентрира време и ресурс, за да продължи да разработва и предлага все по-удовлетворяващи услуги и възможности за своите специални клиенти.


Бъдете част от комфорта, който Ви предлага Diners Club International и открийте ключа към авантюристичния дух…

4 коментара »

 • Дайнърс Клуб България:
  Здравейте г-н Стаматов! Ако сте натрупал оборот от 500 лв. в търговски обекти в България и чужбина, 90 дни назад от датата на посещението на VIP салона, се възползвате от привилегията за безплатен достъп до летищните салони. В противен случай, също имате възможност да използвате услигите на VIP салоните, но всяко едно посещение ще се таксува >>> http://diners.bg/bg/vip-saloni-na-letishtata/page/86 Ако имате нужда от допълнителна информация, можете да се свържите с нас на денонощния ни телефон GSM: (088) 929 0000, в "facebook" страницата ни http://www.facebook.com/DinersClubBulgaria или тук, в нашия блог. Успешна седмица! Екипът на Дайнърс Клуб България

  28.04.2014 @ 14:08

 • Dimitar Stamatov:
  Здравейте, Значи, ако съм натрупал оборот от 500лв и ми св наложи пътуване просто отивам в салона представям картата и това е, така ли?

  26.04.2014 @ 20:57

 • Дайнърс Клуб България:
  Здравейте г-жо Иванова! Всеки VIP салон има индивидуална политика за придружители, като условията и списъка със салоните можете да намерите на http://www.dinersclub.com/airport-lounges.html . Кредитни карти Diners Club осигуряват безплатен достъп до VIP салоните на летищата за картодържателите в случай, че за всеки период от 90 дни назад от датата на посещение на VIP салона, имате минимален оборот от 500 лeва в търговски обекти в България и чужбина. В случай че не успеете да направите необходимия оборот, ще можете да се възползвате от удобствата на специалното обслужване във VIP салоните, като заплащате индивидуално за всяко едно от посещенията си такса в размер на 30 лв.. Надяваме се, че информацията ще Ви бъде полезна. В случай, че имате допълнителни въпроси не се колебайте да се свържите с нас тук (в блога ни), на денонощния ни телефон GSM: (088) 929 0000 или в facebook страницата ни www.facebook.com/DinersClubBulgaria Успешен ден! Екипът на Дайнърс Клуб България

  10.04.2014 @ 9:02

 • Ваня Иванова:
  Безплатният достъп до VIP салоните важи ли и за придружител? Може ли да изпратите на e-mail списък с летищата, защото линкът, който сте посочили не зарежда.

  09.04.2014 @ 11:01

Leave a comment