0 Diners Club със специално предложение за пазаруващите и пътуващите

В Diners Club вниманието към детайлите е на особена почит, затова притежателите на кредитни карти с това лого винаги са се ползвали с преференции. В това направление са две предстоящи инициативи на Diners Club International. Тяхната основна цел е да Ви спестят време и средства, когато пазарувате, и да Ви създават удобство, когато пътувате.

Diners Club Shipping е услуга, с която пазаруването чрез интернет от американски сайтове ще стане лесно като игра. С услугата ще можете да пазарувате дори тогава, когато покупките могат да бъдат изпратени само на адрес в САЩ, както често се случва, когато сте си харесали нещо в Amazon или eBay например. Като се регистрирате за Diners Club Shipping, Вие получавате американски адрес, на който ще пристигат всички Ваши покупки. След това те ще бъдат препращани на Вашия адрес в България. А ако за плащането е нужна американска кредитна карта, идва на помощ т.нар. “Personal shopper”. Той ще Ви асистира в покупката, а сумата на плащането ще удържи от Вашата кредитна карта. За всичко това се грижи MyUS.com, лидер в сегмента, с дългогодишен опит и партньор на Diners Club International в това начинание. Като притежатели на Diners Club през първите две години ще можете да ползвате premium услугата безплатно, като обичайно тя струва $120 . Ще ползвате намаление за първата доставка – 15%, – а за последващите – 10%. С 10% ще бъде намалена и таксата за помощта на “Personal shopper”. Така отпадат всички ограничения пред презокеанското пазаруване. При това доставката ще бъде направена в рамките на 3-4 работни дни, а цялата необходима документация ще бъде изготвена вместо Вас.

Когато сте на път, с Diners Club Airport Assist ще се чувствате по-приятно отвсякога. От пристигането до заминаването си удобно и експедитивно ще преминете през всички формалности. Представител на Airport Assist ще Ви посрещне в края на полета и ще Ви преведе (с пъргава електрическа количка) през митническите процедури и мерките за сигурност до изхода на терминала, където ще Ви очаква Вашият багаж. Или ще Ви посрещне на летището, ще се погрижи за Вашия багаж, билета и настаняването Ви в самолета и ще Ви помогне да се настаните във VIP салона, докато полетът започне. Когато се налага, ще Ви издейства и бързото прехвърляне на следващия Ви полет. От услугите на Diners Club Airport Assist можете да се ползвате и отвъд пределите на летището. Ако Ви е нужен транспорт (дори с частен самолет или хеликоптер) или пък резервация за хотел и настаняване, не се колебайте да се обърнете към своя личен асистент. Той ще се погрижи и за Вашата сигурност, ако искате да бъдете придружени от бодигард. И всичко това 24 часа на денонощието, 7 дни в седмицата.

Diners Club не е просто бранд кредитни карти, а обещание за Вашето удобство.

Не пропускайте да си свалите обновената версия на приложението Diners Club Travel, с което ще имате достъп до актуална информация за специални предложения и намаления, най-близките банкомати, от които можете да изтеглите средства със своята кредитна карта, и др., където и да се намирате. Приложението е налично за iPhone, BlackBerry и Android устройства.

Снимката е на perhapstoopink

Leave a comment