0 Diners Club разширява значително мрежата си от търговски обекти в Европа

Всички притежатели на карти Diners Club имат нещо общо – те се обединяват около страстта към пътуванията и интересните преживявания. А когато тръгнем на път, гласуваме голяма доза доверие на всичко, което вземаме със себе си, особено на своята кредитна карта. С Diners Club можете да разчитате на внимателно отношение, специални предложения и отстъпки. Но за да бъде пътуването наистина приятно, е нужна и увереност, че където и да се намирате, картата ще бъде приета с усмивка.

Diners Club разширява значително мрежата си от търговски обекти в Европа

С тази цел през октомври и ноември тази година Diners Club International (DCI) сключи споразумения с две от водещите европейски компании оператори на разплащанията с карти – WorldPay (Великобритания) и ConCardis (Германия). Със своите технологични решения, опит и корпоративни клиенти двете компании в близко бъдеще ще отворят вратите на хиляди търговски обекти във Великобритания, Германия, Швейцария, Белгия, Холандия и Люксембург за картите с логото на Diners Club. Старият континент винаги е бил интересна туристическа дестинация, а така ще се превърне и в още по-уютен за всички Вас, притежателите на карти Diners Club.

Така, от една страна, като клиенти на Diners Club Вие ще можете да плащате с картите си в хотели, ресторанти, wellness, spa и фитнес центрове и много други на все повече места. От друга страна, търговците на Стария континент ще могат да предложат още по-голям избор, като добавят и Diners Club към приеманите средства за плащане.

С тази стъпка Diners Club International потвърждава амбицията си да се грижи за удобството на своите клиенти. В това начинание компанията се осланя на сътрудничеството си с утвърдени имена в сферата на разплащанията с карти, каквито са WorldPay във Великобритания и ConCardis в Германия.

Leave a comment