3 SMS известие за всяко плащане с вашата карта от Diners Club

Вашата кредитна карта Diners Club от Дайнърс клуб България вече ви дава не само удобството да се разплащате навсякъде, но и практичната възможност да следите всяко едно плащане, направено с нея, на своя мобилен телефон.

От днес стартираме новата услуга SMS известия. Като клиенти на Дайнърс клуб България вие можете да се абонирате за нея и така непосредствено след всяко плащане с картата в търговската мрежа и интернет или операция на банкомат ще получавате известие на мобилния си телефон. Съобщението съдържа детайлна информация за всяка успешна операция с картата – ден и час, в кои сте я използвали, вид на операцията и обект, в който е извършена – банкомат или ПОС терминал. Ако пък плащането с картата се окаже неуспешно, в съобщението ще прочетете причината за отказа – грешен ПИН код или недостатъчен лимит по картата например.

Допълнително удобство на услугата е, че тя е активна през цялото денонощие. По този начин вие следите своите плащания и ще разберете веднага, ако с вашата карта се извърши непозволена от вас трансакция. Дори в случай че загубите картата или тя бъде открадната, ще можете да реагирате своевременно и да ни сигнализирате, за да вземем необходимите мерки.

За да се регистрирате за SMS известия, е достатъчно да посетите клон на Fibank. За услугата се заплаща еднократна такса за регистрация от 2 лв. и по 0.10 лв. за всяко изпратено съобщение.

3 коментара »

 • admin:
  Здравейте! Работим по подобни функционалности, за да Ви улесним в това направление. Те отнемат технологично време, но сме се заели с тях и скоро ще можем да Ви ги предложим. Услугата "SMS известия" е много удобна, защото с нея можете да следите всяко плащане с картата. Регистрацията за услугата струва 2 лв. с ДДС, а всяко изпратено съобщение струва 0.10 лв. с ДДС. Поздрави и благодарим, че ни писахте!

  04.11.2011 @ 14:33

 • никито:
  Иначе сте СУПЕР.....

  02.11.2011 @ 22:17

 • никито:
  Не мислите ли, че вече е време да активирате проверка на баланса чрез Банкоматите в страната и чужбина ? На 20000 км от Б-я съм и трябва да платя 50 лв. за телефон, за да ми кажете колко дължа ???????? Или политиката на ПИБ е: ами щом има Дайнерс, значи може да плати и 500 лв. телефон ????? А за СМС-те е пределно ясно, голяма услуга, но БЕЗЦЕННА......(защо не пишете колко ще струва с ДДС) ???? Другите банки преди няколко века я въведоха (услугата)....

  02.11.2011 @ 22:14

Leave a comment