3 Честит 8-ми март

Да поднесеш подарък на любимия човек е удоволствие. Погледът на очите й, трепететът, докато го отваря, усмивката на благодарност и изненада – те понякога носят по-голямо удоволствие от самия подарък. Може и да прозвучи малко егоистично, но ние, мъжете, обичаме да си го причиняваме. Единственият проблем е, че понякога ни е трудно да открием Подаръка.

Често се хлъзваме в неподходяща посока и решаваме да я изненадаме с домашен любимец – малко и мило създание, за което тя да се грижи и което да я радва през целия ден. Но както вашите гласове в анкетата ни подсказаха, точно този подарък се оказва най-неподходящият. Той би създал повече грижи и затруднения, отколкото търсеното внимание и приятни моменти. Набралият скорост семеен живот може да провокира и друга наша грешка – да подарим нещо практично като гуми за автомобила или домакински съдове. В този случай също не сме имунизирани срещу погрешно интерпретиране на иначе изцяло добрите ни намерения. В повечето случаи грешка би било да подходим и по-повърхностно, като изберем най-лесния път. Той ни отвежда в случаен магазин, от който си излизаме с още по-случаен подарък – без емоции, без идея. Така еднозначно ще покажем, че не сме вложили достатъчно усилия и чувства. Не по-малко лошо е решението да дадем като подарък пари с обяснението, че така тя ще може да си купи това, от което наистина има нужда. Дори и да й купим парфюм с плътен аромат, затворен в елегантна и красива опаковка, отново сме обречени на неуспех – трудно бихме познали нейния вкус, въпреки че на нас може и да ни харесва. За съжаление, дори полезният учебник на тема, която ние смятаме, че би ви била интересна, или хард дискът също не са най-подходящият избор за подарък.

В действителност най-подходящ е подаръкът, предназначен за човека, когото познаваме добре. Тогава е по-лесно да открием онова, дори и малко нещо, което ще достигне до най-съкровените кътчета на душата й, ще събуди емоциите й, ще я зарадва. И за да тръгнем да търсим този подарък, трябва да се откажем от всички онези лесни решения, които вие ни предложихте и за които гласувахте.

Днес Александър е по-самоуверен и е готов да поднесе своята изненада благодарение на вас, вашите предложения за най-неподходящ подарък и гласовете в анкетата. За да ви благодарим, ние също сме подготвили един. Името на дамата, която ще го получи, изтеглихме чрез жребий – Виолета Георгиева.

На всички вас, дами, желаем много любов и нежното внимание на вашия любим човек, подаръци, които да ви изненадват и дори просълзяват, неповторими романтични моменти, изпълнени с емоции. Защото го заслужавате.

Поздрави от нашия екип! И честит празник! 🙂

3 коментара »

 • Събина:
  Да й е честито! :)

  08.03.2011 @ 15:19

 • admin:
  Привет! Не, не е изненада, просто сме пропуснали да го отбележим. Наградата отива при Виолета Георгиева :-)

  08.03.2011 @ 14:36

 • Събина:
  а името изненада ли е? :Р Да не и дойде Сашо на врата, а аз без грим!:P

  08.03.2011 @ 14:21

Leave a comment