11 Подаръкът за дамата на едно сърце

Слънцето светeше красиво от синьото небе и огряваше веселите лица на хората. Докато пресичаше улицата, Александър се размина с момче и момиче, хванали се за ръка. Последва ги с поглед и се усмихна. Замечтано ускори крачка по тротоара и разглеждаше с надежда витрините на магазините. Опитваше се да измисли нещо, с което да я впечатли. Въпреки че нямаше нужда от повод, за да й покаже чувствата си, искаше на този ден да й подари нещо по-специално. А романтичната вечеря отдавна вече беше подготвена.

Надяваме се, че дамата на неговото сърце е харесала изненадата му. Ние се опитахме да му помогнем с идеи, но за следващия празник, 8-ми март, ще имаме нужда и от Вашата подкрепа, дами.

Кой според Вас е подаръкът, който един мъж не трябва да поднася на своята любима? Оставете ни своето предложение в коментар с Вашето име и мейл адрес, на който можем да се свържем с Вас. Впоследствие ще подредим тези отговори в анкета, която ще публикуваме на 23-ти февруари. Тогава ще Ви поканим отново да помогнете на Александър, нашия лирически герой, като гласувате в нея. Вашите гласове ще отличат най-неподходящия подарък. А една от Вас, подалите предложения за най-неподходящ подарък, ще спечели и специална и много нежна награда.

Успех!

*За да участвате в томболата, трябва да сте навършили пълнолетие.

11 коментара »

 • admin:
  Здравейте! Благодарим ви за всички коментари. Вече е активна анкетата, в която можете да дадете своя глас. Честита Баба Марта и много усмивки! :-)

  01.03.2011 @ 15:45

 • Богдана:
  Хард диск :)

  23.02.2011 @ 15:57

 • Borislava Hristova:
  В никакъв, ама никакъв случай не ми подарявай учебник за нещо, което смяташ, че трябва да науча:)!

  23.02.2011 @ 15:10

 • Виолета Георгиева:
  Пари, с които сама да си купиш подарък!Ужасно! По-лошо е дори от това съвсем да е забравил за 8ми март, защото ако е забравил, поне може има нежно и искрено обяснение и да се реваншира като действа импулсивно, което в крайна сметка може да превърне вечерта в неповторимо преживяване по един или друг начин:) Но ако ти "подари" пари, това е знак за тотална капитулация на чувства, а аз самата ще се почувствам като стока!!!

  23.02.2011 @ 10:57

 • Све:
  Всичко може да е ужасен подарък, ако изборът показва, че човекът не е отделил време да помисли и потърси това, което жената харесва. Нещо, което е влязъл и купил от първия магазин, защото "не му се занимава". Нещо, което изглежда очевадно "евтино" (т.е. казва - "исках да ти купя нящо, ама ако може да мина по-тънко"). Или нещо, купено със задна мисъл ("купувам ти го сега това, тъкмо ако не ти хареса - аз ще го ползвам)...и така. Нещо, което се опитва да компенсира липса на внимание и обич във връзката...

  17.02.2011 @ 11:33

 • Събина:
  Тенджера, тиган, прахосмукачка, готварската книга на Мама - неговата разбира се. :) Всякакви слугински подаръци.

  17.02.2011 @ 10:21

 • Ив:
  Комплект тигани или всякаква домакинска посуда.

  17.02.2011 @ 10:20

 • Ана:
  Някаква животинка - куче, коте, заек, алигатор.... Въобще всяко нещо, което ще ти върже ръцете да се махнеш за повече от 3 дни, да търсиш специален хотел за почивка, който да приема домашни любимци, поредния екземпляр (след мъжа и децата евентуално), след който да чистиш.... Не благодаря!

  17.02.2011 @ 10:08

 • Десислава:
  Гуми за колата - независимо дали са летни или зимни... с джанти или не:)

  16.02.2011 @ 21:33

 • Виктория:
  Епилатор! :D

  16.02.2011 @ 19:31

 • Мария:
  Парфюм :) Супер клиширано, супер лесно и показва уникална липса на въображение, идеи, заинтересованост. Мъжете влизат в дадена парфюмерия, питат кой парфюм се продава най-много и купуват... :D Пълен ужас! :) Както и всичко, свързано с домакински уреди... Независимо колко са необходими. Те се подаряват без повод. Не на празник! :)

  16.02.2011 @ 17:25

Leave a comment