0 Благодарим ви за успехите!

Ние в Дайнърс клуб България се стремим да предоставяме на вас, нашите клиенти, най-качествените продукти, които да ви придружават по вашия път към осъществените мечти и ценните моменти в живота. Стараем се да ги поднесем с професионализъм и приятелско внимание.

Знаем колко важни за вас са вежливата усмивка и професионалният съвет, затова и възнагражваме усилията на членовете на семейството на Дайнърс клуб България, благодарение на които постигаме тези цели и защитаваме тези идеали.

Вчера за постигнати високи резултати ние от Дайнърс клуб България и Първа инвестиционна банка отличихме трима свои служителя. Тъй като ни беше трудно да решим на кого от тримата да връчим голямата награда, Йордан Скорчев, изпълнителен директор на ПИБ, изтегли неговото име.

Листчето, което излезе първо, беше с името на Мария Цойкова. Тя ще има възможността да посети Париж. И за да бъде престоят й там наистина незабравим, наградата включва самолетни билети и стая за двама в четиризвезден хотел в приказния град.

Зорница Ефремова и Николета Соколова получиха утешителни награди и поздравленията на Анна Ангелова, изпълнителен директор на Дайнърс клуб България, и Мая Георгиева и Йордан Скорчев, изпълнителни директори на ПИБ.

Благодарим ви, че споделяте своите успехи и моменти с нас.

Leave a comment