0 Още пътувания, още емоции, още намаления

Каквото и да си говорим, ние жените, едно от важните за нас неща, когато пътуваме си остава шопингът. И разбира са става все по-важен и особено вълнуващ, когато може да пазаруваме при намаление. А когато имаме специална отстъпка тогава вече всичко преминава в едно друго измерение. Мъжете понякога не го разбират, но доста често едни 10% по-малко при покупки могат да убедят много бързо всяка жена да прекара поне два часа повече в един голям магазин.И ето един много конкретен пример – 10% намаление за всички притежатели на кредитни карти от Дайнърс клуб България във всички магазини Macy’s на територията на Съединените щати. Офертата важи един месец, повече подробности може да намерите тук: http://dinersclubinternational.com/merchant-offers/promotions.html?country=northamerica&language=english&x=16&y=13 или тук: http://www.visitmacysusa.com/visitors/savings.cfm.

Само да бях останала само няколко дена повече в Ню Йорк и щях да се възползвам лично от тази оферта, защото точно този магазин е огромен и има изключително примамващи неща.

Но за сметка на това се възползвах от друга оферта, която не беше никак по-малко вълнуваща, а напротив. Посещение в един от най-големите, най-забавните и най-вълнуващи атракционни паркове не само в Северна Америка, но и в света – Six Flags. Всички картодържатели на кредитни карти Дайнърс клуб България получават 5% отстъпка при закупуване на билети за който и да е от атракционните паркове на Six Flags, които са общо 16 в САЩ. По-подробна информация може да намерите тук: http://www.sixflags.com/national/footernav/discover.aspx.

Аз бях в парка Great Adventure & Wild Safari в щата Ню Джърси и прекарах цял ден, без да се усетя как лети времето. Забавленията са на невероятно ниво, обслужването е страхотно, има огромен избор от възможност за похапване и разбира се едни от най-големите, бързи и внушителни скоростни влакчета. Горещо го препоръчвам на всички, които имат път към Северна Америка да посетят някой от тези атракционни паркове, защото преживяването със сигурност си струва.

И почти да забравя – освен отстъпката от цената на билета, всички карти издадени от Дайнърс клуб България дават и възможност за ползване на специални събития, храна, паркинг и закупуване на сувенири и за желаещите – VIP турове.

Тези две предложения са само няколко, от многото специални отстъпки и намаления, които Diners Club International предлага на всички собственици на кредитни карти на Дайнърс клуб България. За повече информация за актуалните оферти, валидни за редица международни търговски обекти като хотели, ресторанти, магазини и бутици, Wellness and Spa центрове и много други в цял свят е нужно само да проверявате редовно текущата информация за промоциите и офертите на Diners Club Privileges тук: www.dinersclubinternational.com/merchant-offers/, като е нужно само да изберете желаната от вас дестинация.

Проверката на актуалните оферти отнема само няколко минути, а спомените след преживяванията – като моето в Six Flags остава за винаги.

Приятно пътуване, пазаруване, забавление и чакаме вашите разкази от вълнуващи дестинации и незабравими приключения!

Ана Динкова

Leave a comment