0 Револвиращи карти Diners Club

Нашето желание е да отговаряме на високите изисквание на настоящите и бъдещи членове на клуба. Към това основно са насочени и нашите усилия.. Най-новата възможност, която се предлага от Дайнърс Клуб България е издаването на револвиращи кредитни карти. Предимството на този тип кредитни карти се състои в това, че можете да заплащате задълженията си на вноски, след което отново да използвате възстановената сума от кредитния лимит. Минималната погасителна вноска е в размер на 10% от задължението, а гратисният период е до 45 дни.

При заявяване на Diners Club Classic, Diners Club International First Lady розова и червена или ко-брандираната карта Diners Club – First Investment Bank вие имате възможността сами да посочите от какъв тип желаете да е картата – такава, даваща, възможност да плащате на вноски или тип charge, което означава, че плащате цялото си задължение след определен гратисен период.

Ако вече притежавате карта Дайнърс която е тип “charge”, много лесно можете да смените типът на картата си на такава, позволяваща плащане на вноски, без да е необходимо да се подменя пластиката. Единственото, което трябва да направите е да посетите клон на Първа инвестиционна банка и да подадете Искане в свободен текст

Към момента продължава промоцията на Дайнърс клуб България – първите 300 дами, заявили и получили своята револвираща First Lady карта, ще получат специален подарък – елегантна розова блузка.

Не забравяйте – ние сме на ваше разположение. Задавайте въпроси или просто ни пишете 🙂

Анна Ангелова

Leave a comment