0 Най-женският филм

Има някои неща, които са запазени само за дамите, такива са обувките на Jimmy Choo или на Manolo Blahnik, парфюмът Chanel №5, яркочервеното червило, розовата или червената кредитна карта First Lady от Дайнърс клуб България.

Има филми, които са вдъхновени от и посветени на дамите, като най-емблематичният от тях може би е „Сексът и градът” по едноименния роман на Кандис Бушнел.

На 27ми май в кино Арена в The Mall се състоя дългоочакваната и толкова коментирана премиера на втория дългометражен филм от поредицата – Сексът и градът 2. Това беше едно изключително вълнуващо преживяване – ексклузивна прожекция в деня на световната премиера на филма, специално организирано за отбрана публика. Всички гости минаваха по червен килим, а прожекцията беше предшествана от изискан коктейл, на който организаторите прекрасно бяха пресъздали атмосферата от филма.

Част от нашия екип имаше огромното удоволствие да е сред отбраната публика на тази премиера.


Бяхме в компанията на някои от специално поканените от нас собственички на кредитна карта First Lady от Дайнърс клуб България и се насладихме на едно истинско женско преживяване.


По време на коктейла бяха представени четири дами, олицетворяващи героините от филма – Кари, Саманта, Шарлот и Миранда – Гала, Ива Екимова, фолк-певицата Анелия и Жени Калканджиева, както и чаровният и неостаряващ Орлин Горанов, който за поредна година се превъплати в ролята на Тузаря.


Дайнърс клуб България поднесе на четирите дами подаръци с логото на First Lady и луксозни кардхолдери Ланвен, в които грижовно да пазят своите кредитни карти. The Big получи луксозен кардхолдер Пикуадро, в който да подрежда кредитните си карти.

Освен ексклузивните подаръци за специалните гости на вечерта, от Дайнърс клуб България бяха осигурени три луксозно подаръка, сред които ръчен дамски часовник Баленсиага с кристали Сваровски, които бяха раздадени на лотариен принцип на три от гостенките на премиерата.

Горещо ви препоръчваме да гледате този филм, който е изпълнен със свежо настроение, наситен е с невероятни цветове и атмосфера, както и разбира се със страхотни тоалети и невероятни аксесоари.

И не забравяйте – една първа дама никога не излиза в града сама, тя е винаги със своята кредитната карта First Lady от Дайнърс клуб България, единствената карта, която дава на своите притежателки отстъпките от 5% до 15% в над 250 прецизно подбрани търговски обекта в страната. С нея всеки град се изпълва с невероятни възможности!

Leave a comment