0 392 пътешествия с Вас, National Geographic България и Дайнърс клуб България

От създаването си през 1950 г. Diners Club обединява хората, за които пътуването не е въпрос на изминаване на разстояние между две точки, а предизвикателство за сетивата и ума. За тях всяко пътуване е пътешествие из пъстрия и необятен свят, наситено с нови усещания и открития. И именно споделянето им ги прави още по-ценни.

Анна Ангелова, Изпълнителен директор на Дайнърс клуб България

Така преди малко повече от три месеца съвместно със сп. National Geographic България Ви предложихме да споделите с нас свое пътешествие. Засипахте ни с истории във формата на снимки и думи. Общият им брой е 392! С тях ни разходихте из 6 континента – Северна и Южна Америка, Европа и Азия, Африка и Австралия. През Вашите очи видяхме Малдивите и Шри Ланка, Бостън и Ню Йорк, Аляска и Буенос Айрес… И сега можете да разгледате всички истории на geostories.nationalgeographic.bg.

Събрахме се в betahaus, за да се срещнем с пътешествениците и да изтеглим имената на печелившите.

Голямата награда спечели Теодора Георгиева с историята „Незабравими мигове в Рим”. Пожелаваме на Теодора четири страхотни дни във Виена – нейното следващо пътешествие, скромен комплимент от Дайнърс клуб България.

Голямата награда - четиридневно пътешествие

Тъй като получихме ужасно много и красиви истории, решихме да подарим и две поощрителни награди – сребърни монети „Годината на коня 2014”. Пожелаваме на притежателките им, Теодора Болилова с историята „Приказки от Гранада”  и Катя Йорданова с „Венеция – потъващото величие”, Новата година да им донесе още повече смелост и устременост напред.

Не спирайте да изследвате света около себе си!