0 На пътешествие из България и света със сп. National Geographic България и Дайнърс клуб България

На пътешествие из България и света със сп. National Geographic България и Дайнърс клуб България

Всички обичаме онези моменти, в които куфарите най-накрая са готови, батериите на фотоапарата са заредени, а на нас ни остава само да заемем удобната седалка в самолета, да закопчаем колана в автомобила или да се качим на палубата на кораба и да поемем към желаната дестинация.

Всяка следваща крачка ни среща с нещо ново и непознато, което ни впечатлява, кара ни да придърпаме визьора до нивото на очите си и да натиснем спусъка. За да можем по-късно, когато отново сме се настанили на дивана в хола, да си спомним. И да видим искрите на благородната завист в очите на колегите, докато им показваме кадрите от лагуни, върхове, антични и модерни градове.

Заедно със списание National Geographic България сме Ви подготвили едно предизвикателство – да разкажете историята на свое пътешествие в 8 до 12 снимки, поставени върху географската карта на света, и няколко изречения. Вашата история ще може да покаже непознато кътче от света на още повече хора, а Вие можете да спечелите още едно пътешествие от Дайнърс клуб България до Виена, Рим или Прага. Разгледайте снимките още сега, а тук можете да се включите в конкурса ни.

Запознайте се с пълните условия на конкурса.