0 Представяме Ви Портала на пътешественика с Diners Club

Днес официално отваряме виртуалните врати на travel.diners.bg.

Порталът Travel.diners.bg е разработен съвместно с туристическата компания TUI и специално за членовете на Diners Club. Той ще Ви послужи, когато организирате следващото си пътуване – по работа или за удоволствие. Подобно на повечето сайтове за резервации, в него можете да изберете дестинацията си и от списъка с резултати да се спрете на хотел. Изборът е богат – в каталога към момента има над 57 000 хотела в Европа, Северна и Южна Америка, Азия, Африка, Австралия и Океания. Като притежател на кредитна карта Diners Club се ползвате с преференциални условия, а международният опит на TUI е гаранция за отличното качество на услугата.

Изберете дестинацията и периода на престой. Задайте и броя на посетителите. Можете да съкратите списъка с предложения, като използвате възможностите за избор на категория, предлагани допълнителни удобства и др. В сайта могат да се организират и летищни трансфери, когато са необходими.

„Порталът на пътешественика“ е винаги онлайн, така че информацията за направените и потвърдени резервации е на една ръка разстояние – навсякъде и по всяко време.

Предстои Ви пътуване по работа, или за удоволствие? Отворете travel.diners.bg и започнете следващото си пътешествие с Портала на пътешественика и Diners Club. И не забравяйте, че със своята Diners Club дори чакането между полетите може да е удоволствие – с безплатния достъп до VIP салони.

0 Потопете се в чара на Обединеното кралство с Diners Club

Обединеното кралство е една от онези страни, в които срещаш по нещо ново и различно при всяко свое посещение. Тя има толкова много лица и вкусове, че е истинско удоволствие да се опиташ да я опознаеш.

Можете да съчетаете живописната разходка с автомобил между китни градчета с вкусно докосване до автентичната британска кухня. По пътя е много вероятно да бъдете примамени и от аромата на кулинарни находки отвъд океана.

Разгледайте тази кратка брошура. В нея са събрани няколко препоръки за следващото Ви посещение на Острова. Има и специални предложения за Вашия престой и пазаруване. А със своята карта Diners Club ще получите не само отстъпки, но и специално отношение.

PCH0087196