1 С кредитните карти Diners Club плащате на още повече места в България

С кредитните карти Diners Club плащате на още повече места в България

По-рано тази година споделихме, че работим активно по разрастването на мрежата от търговски обекти, в които се приемат кредитните карти Diners Club. Време е да се похвалим и докъде стигнахме. През януари 2012 г. ПОС устройствата в търговски обекти в България, приемащи плащания с Diners Club, бяха 7770. Днес те вече са почти два пъти повече – над 13 300.

С кредитната си карта Diners Club вече можете да пазарувате в бутиците Marella, Max Mara, Max&Co, Ermenegildo Zegna, Palmers, Furla, Etiquette, Trend Box, Marc Cain, Marina Rinaldi, Weekend, Benetton, Benetton & Sisley и Motivi.

(more…)

0 Добре дошли в новия каталог First Lady на Дайнърс клуб България!

Добре дошли в новия каталог First Lady на Дайнърс клуб България!Новите технологии се опитват да ни лишат от удоволствието да докосваме ухаещите романтично страници на книгите, докато се взираме в мъдростта им. Вече можем да ги носим навсякъде със себе си, по няколко наведнъж, и да ги четем на своя Kindle или iPad, а вечер да ги прехвърляме отново на екрана на компютъра. Понякога обаче новите технологии не са повод да правим компромис със себе си и възприятията си. Те ни помагат да пресъздадем нещо, обогатявайки го, правейки го наистина по-удобно и приятно. Така то добива нова, по-голяма стойност, става неподвластно на времето и прегръща динамиката на живота.

Каталогът First Lady на Дайнърс клуб България е нашето специално предложение към Първите дами. В него те могат да намерят най-актуалните предложения на отбрани търговски обекти в страната, в които могат да използват специални отстъпки. Издавахме го в 3500 копия, по два пъти на година – за сезоните пролет-лято и есен-зима. Бяхме ограничени от времето и броя на страниците. (more…)