0 Предстои откриването на онлайн каталога First Lady

В днешно време принт каталозите започват да отстъпват място на онлайн версиите им, наложени от ерата на Web 2.0. Тази тенденция се затвърждава и от нарастващия брой на потребителите, които предпочитат да пазаруват и разглеждат стоки онлайн поради редицата предимства, които им предлага шопингът в интернет. Дайнърс Клуб България отговори на това предизвикателство с откриването на нов проект – онлайн каталог, който ще замени изцяло издавания до момента хартиен.

Притежателките на кредитните карти Diners Club International First Lady – розова и червена – ще могат да разглеждат предложенията на търговците, предлагащи отстъпка за първите дами, на една модерна, удобна и практична платформа. (more…)

0 Плащания чрез системата ePay.bg

Уважаеми клиенти,

Дайнърс клуб България добавя още една функционалност към Вашата карта Diners Club – плащания чрез системата ePay.bg. С това нововъведение ще можете да плащате дистанционно от своя компютър сметките си за ток, парно, отопление, вода, телефон, кабелна телевизия, както и данъци, такси, осигуровки и други разходи.

Как плащате в ePay.bg с карта Diners Club?

За да ползвате ePay.bg. се изисква достъп до интернет и еднократна регистрация, която се осъществява на няколко етапа:

– Необходимо е да направите първоначална регистрация в уебсайта на ePay.bg;
– След като сте въвели изискваните данни, трябва да отидете в меню „Регистриране на карта в ePay.bg чрез банково извлечение” и да регистрирате своята карта Diners Club;
– Системата генерира 5-цифрен код, който ще получите в следващото месечно извлечение за своята карта Diners Club или в най-удобния за Вас клон на Fibank;
– Като последен етап за успешно приключване на регистрацията е необходимо да потвърдите 5 -цифрения код в ePay.bg.

След като сте направили регистрацията, следвайте стъпките, които изисква системата на ePay.bg. За плащанията с карта Diners Club в ePay.bg се дължи такса върху сумата на всяка трансакция съгласно тарифата на ePay.bg.

0 Гласувайте за Diners.bg в конкурса “БГ Сайт 2012”

Гласувайте за Diners.bg в конкурса “БГ Сайт 2012”

Животът е изпълнен с интересни предизвикателства. Ако и Вие ги приемате като възможности да научите нещо ново, да погледнете под друг ъгъл и с ентусиазъм да достигнете мечтите си, Вие сте един от нас. И за Вас важни са далечните пътувания, споделените мигове и истинските изживявания.

Често сами си поставяме предизвикателства. Нашето този път се нарича „БГ Сайт 2012”. Конкурсът се провежда за 13-и пореден път и отново е събрал най-добрите онлайн проекти в България, за да открои и отличи успешните. Оценката на проектите е поставена в ръцете на журито, съставено от доказали се в своите области професионалисти, които ще дадат обективно мнение и наистина ценни препоръки. Публиката също има право на глас и възможност да отличи своя любим проект.

Когато в началото на годината пуснахме обновения сайт diners.bg, ние постигнахме една своя цел – да предадем по още по-ясен начин това, което Diners Club означава за нас и притежателите на тези карти по целия свят. Сайтът на Дайнърс клуб България днес е по-уютен и с авантюристичен стил представя кредитните карти на изследователите и ценителите. Там можете да намерите информация за търговските обекти в България, които приемат картите с логото Diners Club и в които ползвате специални отстъпки със своята Diners Club First Lady розова и червена и Diners Club Privé. Diners.bg е най-прекият път към кредитната карта, с която всяко едно пътуване ще е предизвикателство единствено за Вашите възприятия.

Подкрепете ни в това състезание! Благодарим!

0 Новите тенденции в прическите, грима и модата с Митко Дамов, Fibank и Дайнърс клуб България

Покана за Ice Muses Collection Днес в 19:30 в Музея на съвременното изкуство над хотел Хилтън ще бъде открито стилното ревю спектакъл “Ice Muses Collection” на Vogue Vision. На неговата сцена топкоафьорът Митко Дамов ще представи най-новите тенденции в прическите за есенно-зимния сезон 2012-2013, а елегантни модели ще демонстрират притегателната сила на красивите облекла и стилния грим. Дайнърс клуб България и Първа инвестиционна банка имат удоволствието да са основни спонсори на събитието.

На модния спектакъл ще се насладят светски личности, ценители на финеса и красотата. Те получиха специални покани, а пропускът за събитието е с формата на Diners Club International First Lady, кредитната карта на дамите на българския елит. Създадена да отговори на изискванията на съвременната жена, тя дава на своите притежателки отстъпки и други префенции в отбрани търговски обекти в страната. С нея те получават и медицинска застраховка за лечение на рак на гърдата.

Гостите на “Ice Muses Collection” ще могат да се докоснат до творческия ентусиазъм, с който Митко Дамов ще демонстрира своите умения и свежи идеи. По време на ревюто ще бъдат представени нежните златни и сребърни кюлчета-медальони от сериите „icOns WINGS”, “icOns BLOOMS” и “icOns SKINS” на Fibank, които могат да бъдат закупени на място. Те са произведени от швейцарската рафинерия ПАМП, на която Първа инвестиционна банка е официален представител за България, и са с най-висока проба злато и сребро. Тяхната цена също ще бъде специална – с 5% отстъпка за специалните гости на ревюто.

1 Дизайнерката Евгения Живкова представи уникалната си колекция есен-зима 2012-2013 г.

Дизайнерката Евгения Живкова представи уникалната си колекция есен-зима 2012-2013 г.

На 18-и септември в зала 3 на НДК модна къща „Жени стил” на дизайнерката Жени Живкова представи колекция есен-зима 2012–2013. Лицето на колекцията бе световноизвестният български модел Ралица Балева, която се прибра в България специално за ревюто. Топмоделите на Визаж – Ирена Милянкова, Антония Петрова, Роси Иванова, Юлия Юревич, Виктория Джумпарова, Биляна Йотовска и Славена Вътова – също дефилираха на ревюто.

И тази година “Дайнърс клуб България” бе основен спонсор на събитието, а притежателките на кредитните карти Diners Club First Lady – розова и червенa – имаха възможността да закупят показаните дизайнерски дрехи със специална отстъпка.
(more…)