0 Diners Club със специално предложение за пазаруващите и пътуващите

В Diners Club вниманието към детайлите е на особена почит, затова притежателите на кредитни карти с това лого винаги са се ползвали с преференции. В това направление са две предстоящи инициативи на Diners Club International. Тяхната основна цел е да Ви спестят време и средства, когато пазарувате, и да Ви създават удобство, когато пътувате.

Diners Club Shipping е услуга, с която пазаруването чрез интернет от американски сайтове ще стане лесно като игра. С услугата ще можете да пазарувате дори тогава, когато покупките могат да бъдат изпратени само на адрес в САЩ, както често се случва, когато сте си харесали нещо в Amazon или eBay например. (more…)

0 На благотворителен коктейл на Дайнърс клуб България бяха събрани 10 900 лв. за детска куклена постановка

На 30-и май се проведе традиционната годишна среща, организирана от First Lady и Дайнърс клуб България. Вратите на The Residence Club се отвориха за поканените, а поводът отново беше благотворителна кауза. Патрон на събирането беше самата Даян Оферайнс, една от най-влиятелните бизнесдами в САЩ, занимаващи се с финанси. Тя е един от хората, които управляват компанията Discover Financial Services, собственик на бранда Diners Club International и кредитните карти Diners Club.

(more…)