0 Раздадохме наградите от кампанията „Ти си един от нас”

Ако преследвате високи цели, никога не спирате, винаги търсите, винаги учите, Вие сте един от нас. И е много вероятно да сте видели последния ни рекламен клип. А ако не сте…

С тази кампания отбелязахме една важна стъпка в развитието на кредитните карти Diners Club. Вече всички кредитни карти, издавани от Дайнърс клуб България, притежават Чип – за Вашата по-голяма сигурност и за по-богатите възможности на кредитните карти. Освен това можете да плащате на още повече места в България. Броят на ПОС терминалите, които приемат картите Diners Club, вече е над 8000, а до края на годината ще се увеличи с още 5000 благодарение на сътрудничеството ни с банка ОББ.

Вчера наградихме и спечелилите томболата, чието начало обявихме заедно със старта на рекламната кампания. Всички притежатели на карта Diners Club, с изключение на корпоративните карти, можеха да участват в нея. Достатъчно бе да направят една трансакция с нея.

Адриана Чернева спечели голямата награда – уикенд за двама в 5-звездния „Кемпински Хотел Гранд Арена” в Банско, за да се наслади на спокойствие и лукс сред природата на планинския ни курорт. Куфари “Samsonite” ще направят по-удобни следващите пътешествия на Милена Ванкова, Светослав Колев, Ивайло Тонев, Венцислав Неджин и Калоян Богданов.

А ако и Вие желаете да си издадете карта Diners Club, заповядайте в нашия сайт, подайте онлайн искане още сега и се възползвайте от промоционалното ни предложение – без членска такса за първата година. Така ще можете и Вие да се включите в предстоящите томболи и изненади, които подготвяме.