0 Ти си един от нас

Животът ни среща с много хора, които ни карат да се чувстваме обичани и уважавани. Той ни изправя пред много предизвикателства, които ни правят по-силни и уверени. Поставя ни в началото на много пътувания, в края на които богатството ни от преживявания, впечатления и незабравими моменти е още по-голямо. Дава ни повод след повод да пренебрегваме ограниченията, докато се борим за нещо повече, търсим и усъвършенстваме себе си.

Ако и ти никога не спираш, винаги търсиш, винаги учиш, ти си един от нас. Светът е отворен за теб и твоите смели мечти. Продължавай напред! И знай, че където и да се намираш, с каквото и да се захванеш, с теб ще бъдат твоят опит и несломим дух, твоите приятели и незабравимите моменти с тях. И всяко препятствие ще бъде преодолимо, и всяка крачка ще бъде лесна.

Заповядай и в обновения diners.bg. Там ще посрещаме всички свои настоящи и бъдещи клиенти и се надяваме, че ще бъдем с тях в преследването на техните мечти. Ако все още нямаш карта Diners Club, можеш да кандидатстваш за нея на diners.bg, *bank (*2265) или във всеки един от офисите на Fibank. Картата Diners Club Classic, Diners Club – Fibank и Diners Club First Lady розова ще бъде издадена без членска такса за първата година.

В периода 16 януари – 31 март всички настоящи и нови притежатели на карта Diners Club при едно плащане с картата ще се включат автоматично в томбола за награди, която ще изтеглим в присъствието на нотариус на 5 април. А наградите са:

–          1 уикенд за двама в 5-звездния „Кемпински Хотел Гранд Арена” в Банско;

–          20 куфара „Samsonite”;

–          100 зимни шапки “Conte of Florence”.