4 Diners Club с приложения за мобилни телефони

Diners Club с приложения за мобилни телефони

Притежателите на iPhone, BlackBerry и Android устройства вече имат достъп до каталожната информация на Diners Club и от екрана на своя мобилен телефон. С помощта на безплатните приложения можете да разгледате списък с всички над 450 VIP салона в летищата, в които можете да отпочинете между полетите. Лесно ще се ориентирате и къде са разположени най-близките банкомати, в случай че имате нужда от пари в брой.

Другото интересно нещо е, че са намерили място и за атрактивните търговски предложения от всички партньори на Diners Club с подробно описание. От тях можете да се възползвате със своята карта Diners Club.

За допълнително удобство приложенията позволяват и превалутиране. Така винаги ще знаете приблизително колко плащате във валутата на картата, когато сте на път. Във валутния конвертор са достъпни над 150 вида валута. Разбира се, през приложението можете да намерите и координати за връзка с всички офиси на Diners Club по света в случай на необходимост.

Другото интересно нещо е, че са намерили място и за атрактивните търговски предложения от всички партньори на Diners Club с подробно описание.

Приложенията можете да свалите от тук:

0 За клиентите на Дайнърс клуб България и VIP салоните на международните летища

Като притежатели на Diners Club Вие имате достъп до 450 VIP салона на международните летища, а Вашата карта е ключът за тях. От 1-ви април 2012 г. влизат в сила промени в условията за ползване на VIP салоните на международните летища, но няма да засегнат най-активните картодържатели и клиенти на Diners Club. Те ще могат и занапред да се наслаждават на удобството на VIP салоните в международните летища, без да заплащат такса за това. Достатъчно е в рамките на 90 дни преди посещението си на VIP салон да направят плащания със своята Diners Club в търговската мрежа в България и чужбина на стойност поне 500 лв. В случай че не успеете да направите необходимия оборот, отново ще можете да се възползвате от услугата, но срещу такса от 30 лв.

Не спираме да полагаме усилия и време в разработката на нови услуги, които да допълват обещанието ни към Вас, нашите клиенти, и да разширяваме мрежата от търговски обекти, които Ви предлагат преференциални условия.

0 Diners Club разширява значително мрежата си от търговски обекти в Европа

Всички притежатели на карти Diners Club имат нещо общо – те се обединяват около страстта към пътуванията и интересните преживявания. А когато тръгнем на път, гласуваме голяма доза доверие на всичко, което вземаме със себе си, особено на своята кредитна карта. С Diners Club можете да разчитате на внимателно отношение, специални предложения и отстъпки. Но за да бъде пътуването наистина приятно, е нужна и увереност, че където и да се намирате, картата ще бъде приета с усмивка.

Diners Club разширява значително мрежата си от търговски обекти в Европа (more…)