2 С картите Diners Club вече може да се плаща и в PayPal

PayPal е единият от начините да заплатите своите покупки онлайн. Компанията служи като оператор на плащанията с карти в интернет и посредничи във взаимоотношенията между клиенти и търговци вече дълги години. PayPal добавят още един слой на сигурност, защото като посредник те осъществяват прехвърлянето на средства към търговеца, без да споделят с него данни за вашата кредитна карта.
(more…)

0 С Diners Club на все повече банкомати в България

През дългите години от първия момент, в който се ражда идеята за кредитната карта, картите с логото на Diners Club са си извоювали името на незаменим партньор в разплащанията. При това не само на хора от бизнес средите, но и на тези, които обичат да пътуват към далечни и непознати дестинации или търсят нови и интересни изживявания.

Diners Club е не само символ на престиж, но и на удобство. Защото с Diners Club можеш да пазаруваш в над 14 милиона търговски обекта по целия свят. На 650000 банкомата пък можеш да изтеглиш средства, ако изпаднеш в необходимост. Със своята Diners Club в ръка можеш и да си направиш резервация в хотели и ресторанти или да се възползваш от специални отстъпки в магазини, спа и спортни центрове и много други.
(more…)