0 American Art – специално за клиентите на Дайнърс клуб България

Още при първата ти крачка в Музейна галерия за модерно изкуство те достига културният полъх на едно друго време. По белите стени на почтително разстояние една от друга са окачени творби, отправящи ретроспективно намигване към следвоенните години в Америка. Вглеждаш се в платната, откриваш щрихите на автори като Анди Уорхол, Уилям де Кунинг, Джаспър Джонс, Доналд Сълтън, Кийт Харинг, Хънт Слонъм и бавно потъваш в атмосферата на съвременното американско изкуство.
(more…)

0 Дайнърс клуб България ще бъде основен спонсор на благотворителното събитие World Ski Event

За шести пореден път ще се проведе благотворителното събитие World Ski Event. То се организира от фондация (more…)

0 Жени Живкова представи новата си пролетно-лятна колекция в НДК – със съдействието на Дайнърс Клуб България

Вчера на грандиозно ревю в Зала 3 на НДК Жени Живкова представи новата колеция от облекла на Модна къща „Жени Стил” за сезона пролет-лято 2011 г. По модния подиум се разходиха водещите топмодели на агенция „Визаж”, а лице на колекцията беше Андреа Стефанова, дъщерята на дизайнерката. Дайнърс Клуб България беше основен спонсор на събитието.


(more…)

3 Честит 8-ми март

Да поднесеш подарък на любимия човек е удоволствие. Погледът на очите й, трепететът, докато го отваря, усмивката на благодарност и изненада – те понякога носят по-голямо удоволствие от самия подарък. Може и да прозвучи малко егоистично, но ние, мъжете, обичаме да си го причиняваме. Единственият проблем е, че понякога ни е трудно да открием Подаръка.

Често се хлъзваме в неподходяща посока и решаваме да я изненадаме с домашен любимец – малко и мило създание, за което тя да се грижи и което да я радва през целия ден. Но както вашите гласове в анкетата ни подсказаха, точно този подарък се оказва най-неподходящият. (more…)

0 100-те най-влиятелни жени

Въпросът за влиянието, неговите характер, сила и посока често е бил разискван. Той дава поводи за дълги и сложни дискусии, в които се търсят факторите, поставили един човек на този висок обществен пиедестал.

И все пак, какво е да си влиятелен? За едни влиянието се изразява в постигнатите успехи, за други – в способността да прилагаш на практика своите идеи. Някои смятат за влиятелни финансово независимите хора, а за останалите важни са контактите с други влиятелни личности. Несъмнено изборът на най-влиятелните жени в България е бил труден за журито, представено от 10 известни и уважавани мъже. Инициативата на в. Пари и медийната група Bonnier пък е интересен поглед към действителността, а тя е, че влиятелните позиции на лидери в обществото, бизнеса, политиката, културата, спорта принадлежат на мотивираните, високообразовани, находчиви и идейни хора – и мъже, и жени.
(more…)