9 ~ Типография.

Днес ще Ви представим един разказ от Марти Ангеловcynicalspeech. Той е нашият втори гост-блогър.

Марти не говори за своето образование, още по-малко за себе си. Обича да създава, като по този начин изразява емоционалните си пришествия. Комбинира букви още от малък, а в момента продължава да се учи как по най-интересния начин да групира създадените думи в изречения. Обича реакцията, която го мотивира в това да продължи в духа на експресивната си творческа същност.

Той ==

Тя —

== Бръсначът даде накъсо и ми остави лека пурпурна диря, за която да мисля по време на първите стъпки върху съпътстващия ме към работа хладен градски полъх. Смятах се за доста кисел, не вярвах, че утрото може да бъде толкова тъжно, въпреки това излязох навън. Обичайните заподозрени по улицата, отново бързащи за работа, се разминаха с мен, вероятно и аз с тях. Не се поздравихме.
(more…)

2 С Diners Club през 2011 г.

Вече изминаха първите няколко дни от Новата година. Надяваме се, че 2010 година Ви е срещнала с различни култури и необикновени хора, че Ви е показала красотата на необичайни и непознати места, че Ви е заредила с много ценни спомени и неизбледняващи емоции.

И за да се уверим, че и настоящата 2011 година ще бъде поне толкова интересна, авантюристична и предизвикателна, за нас ще бъде чест да Ви придружаваме във Вашите изследователски пътешествия по цялото земно кълбо, да правим резервациите в изискани ресторанти и хотели лесни и удобни, а Вашите пътувания – сигурни и безгрижни.

(more…)