0 Diners Club Privé

Като притежатели на Diners club Privé, престижната кредитна карта в България, Дайнърс клуб Ви предоставя членство в най-обширната световна независима програма, включваща мрежа от над 600 VIP салонa на летищата по цял свят – Priority Pass. Сега имаме удоволствието да представим на своите членове подробности относно най-новата ексклузивна оферта на Priority Pass.
(more…)

0 Среща с победителите

В петък се проведе и церемонията, на която наградихме победителите в конкурса на Дайнърс клуб България за снимка и слоган. Събрахме се във фоайето на клон „България” и посрещнахме своите гости победители.
(more…)

8 Снимки и слогани – победителите в конкурса на Дайнърс клуб България

Когато преди месец обявихме началото на конкурса за снимка и слоган, искахме да ни покажете своя свят такъв, какъвто го обичате или желаете да бъде. Надявахме се чрез снимките ви да посетим интересни места, да присъстваме на ценни моменти, чрез думите ви да усетим топлината на споделените мигове.

В рекламната кампания, организирана от Diners Club International, вниманието се насочва към значението на местата, които посещаваме, на моментите, които изживяваме, на хората, с които ги споделяме. Предлагаме ви отново да видите рекламния клип, за да се потопите в атмосферата на Diners Club.
(more…)

0 Намаления в “Mega Ski Outlet” за притежателите на кредитни карти Diners Club

От днес любителите на зимните спортове могат да посетят новооткрития “Mega Ski Outlet” в София Ленд. Там те ще намерят най-добрите предложения на най-елитните имена в индустрията. За своите клиенти ние от Дайнърс клуб България пък сме предвидили награди.

Издавайки си нова кредитна карта Diners Club на щанда на ПИБ в “Mega Ski Outlet” или в някой от клоновете на банката в София, Вие ще получите два ваучера, всеки на стойност 10 лв., за пазаруване с отстъпка до 30 ноември. (more…)