9 Първата дама – преди, сега и завинаги.

С тази публикация бихме искали да ви представим и първия ни гостуващ блогър – Събина Панайотова. Тя е политолог по образование и пишещ човек по душа и професия. В работно време се занимава с писане на бизнес новини.

Стои зад блога „ентелегентно“, където се опитва да събира различните гледни точки на силни хора. Личното й онлайн пространство е на www.sabinap.com. След правенето на блогове, отделя все повече време на фотоапарата си. Още за Събина в Twitter и в LinkedIn. А това е и нейният разказ.

Първата дама не е това, което беше.

Вече няма нужда да стане вдовица на президент и после да се ожени за екзотичен гръцки магнат, за да стане икона. Да, костюм на Chanel винаги помага, но Chanel е вечен, каквото и да имат да кажат по въпроса Louis Vuitton или Prada.
(more…)

0 На гости на Дайнърс клуб

Кредитната карта на Дайнърс клуб е много повече от разплащателно средство. Тя символизира свободата да живееш според собствените си идеали, да уважаваш ценностите и да преследваш мечтите си.

Затова и да си член на клуба на Дайнърс е привилегия, която всеки настоящ и бъдещ картодържател интерпретира по свой собствен начин. В желанието си да разберем повече, решихме да поканим свои приятели, които да пишат – за своите мисли, идеи, виждания.

В поредица от постове на гостуващи блогъри ще ви представяме света на Дайнърс клуб. Един свят, изпълнен с предизвикателства, лукс и далечни пътувания, смели цели и високи идеали. Ще се радваме, ако и ти ни помогнеш да го доукрасим, като оставяш коментари или ни предложиш своя разказ.

Винаги можеш да се свържеш с нас на marketing@fibank.bg.

22 Конкурс за снимка и слоган – „Belong“ – Дайнърс клуб България

В средата на м. декември миналата година Diners Club International обяви старта на нова глобална рекламна кампания. Новите лого, уебсайт и рекламни клипове освежиха образа на компанията и кредитната карта, поставяйки на първо място ценностите и споделените изживявания.

(more…)