0 Още пътувания, още емоции, още намаления

Каквото и да си говорим, ние жените, едно от важните за нас неща, когато пътуваме си остава шопингът. И разбира са става все по-важен и особено вълнуващ, когато може да пазаруваме при намаление. А когато имаме специална отстъпка тогава вече всичко преминава в едно друго измерение. Мъжете понякога не го разбират, но доста често едни 10% по-малко при покупки могат да убедят много бързо всяка жена да прекара поне два часа повече в един голям магазин. (more…)

0 Револвиращи карти Diners Club

Нашето желание е да отговаряме на високите изисквание на настоящите и бъдещи членове на клуба. Към това основно са насочени и нашите усилия.. Най-новата възможност, която се предлага от Дайнърс Клуб България е издаването на револвиращи кредитни карти. Предимството на този тип кредитни карти се състои в това, че можете да заплащате задълженията си на вноски, след което отново да използвате възстановената сума от кредитния лимит. Минималната погасителна вноска е в размер на 10% от задължението, а гратисният период е до 45 дни. (more…)

0 Най-женският филм

Има някои неща, които са запазени само за дамите, такива са обувките на Jimmy Choo или на Manolo Blahnik, парфюмът Chanel №5, яркочервеното червило, розовата или червената кредитна карта First Lady от Дайнърс клуб България.

Има филми, които са вдъхновени от и посветени на дамите, като най-емблематичният от тях може би е „Сексът и градът” по едноименния роман на Кандис Бушнел.

На 27ми май в кино Арена в The Mall се състоя дългоочакваната и толкова коментирана премиера на втория дългометражен филм от поредицата – Сексът и градът 2. Това беше едно изключително вълнуващо преживяване – ексклузивна прожекция в деня на световната премиера на филма, специално организирано за отбрана публика. Всички гости минаваха по червен килим, а прожекцията беше предшествана от изискан коктейл, на който организаторите прекрасно бяха пресъздали атмосферата от филма. (more…)