0 Влез в тялото си! с Diners Club International First Lady

На 18 май в Mall of Sofia се проведе голямо събитие с хубавото и многозначително име „Влез в тялото си!”. Сайтът tialoto.bg бе решил да обърне офлайн внимание на своите посетителки, като ги накара да се почувстват пълноценни, красиви, обаятелни, отпочинали и, разбира се, здрави! Така за няколко часа целият мол се превърна в лабиринт с примамливи кътове, един от които беше този на Дайнърс клуб България.

(more…)

0 Добре дошли в новия каталог First Lady на Дайнърс клуб България!

Добре дошли в новия каталог First Lady на Дайнърс клуб България!Новите технологии се опитват да ни лишат от удоволствието да докосваме ухаещите романтично страници на книгите, докато се взираме в мъдростта им. Вече можем да ги носим навсякъде със себе си, по няколко наведнъж, и да ги четем на своя Kindle или iPad, а вечер да ги прехвърляме отново на екрана на компютъра. Понякога обаче новите технологии не са повод да правим компромис със себе си и възприятията си. Те ни помагат да пресъздадем нещо, обогатявайки го, правейки го наистина по-удобно и приятно. Така то добива нова, по-голяма стойност, става неподвластно на времето и прегръща динамиката на живота.

Каталогът First Lady на Дайнърс клуб България е нашето специално предложение към Първите дами. В него те могат да намерят най-актуалните предложения на отбрани търговски обекти в страната, в които могат да използват специални отстъпки. Издавахме го в 3500 копия, по два пъти на година – за сезоните пролет-лято и есен-зима. Бяхме ограничени от времето и броя на страниците. (more…)

0 Предстои откриването на онлайн каталога First Lady

В днешно време принт каталозите започват да отстъпват място на онлайн версиите им, наложени от ерата на Web 2.0. Тази тенденция се затвърждава и от нарастващия брой на потребителите, които предпочитат да пазаруват и разглеждат стоки онлайн поради редицата предимства, които им предлага шопингът в интернет. Дайнърс Клуб България отговори на това предизвикателство с откриването на нов проект – онлайн каталог, който ще замени изцяло издавания до момента хартиен.

Притежателките на кредитните карти Diners Club International First Lady – розова и червена – ще могат да разглеждат предложенията на търговците, предлагащи отстъпка за първите дами, на една модерна, удобна и практична платформа. (more…)

1 Дизайнерката Евгения Живкова представи уникалната си колекция есен-зима 2012-2013 г.

Дизайнерката Евгения Живкова представи уникалната си колекция есен-зима 2012-2013 г.

На 18-и септември в зала 3 на НДК модна къща „Жени стил” на дизайнерката Жени Живкова представи колекция есен-зима 2012–2013. Лицето на колекцията бе световноизвестният български модел Ралица Балева, която се прибра в България специално за ревюто. Топмоделите на Визаж – Ирена Милянкова, Антония Петрова, Роси Иванова, Юлия Юревич, Виктория Джумпарова, Биляна Йотовска и Славена Вътова – също дефилираха на ревюто.

И тази година “Дайнърс клуб България” бе основен спонсор на събитието, а притежателките на кредитните карти Diners Club First Lady – розова и червенa – имаха възможността да закупят показаните дизайнерски дрехи със специална отстъпка.
(more…)

1 Дамите директори в Дайнърс клуб България и Fibank приветстваха Станка Златева в Клуба на успелите жени – First Lady

Днес всяка една дама е изправена пред предизвикателството да бъде едновременно женствена и силна, нежна и борбена. Поставили си за цел да постигнат своите мечти, много дами умело съчетават тези черти. И успяват. Чудесен пример за това е Станка Златева, която донесе на България сребърен медал от Олимпийските игри в Лондон. Тя демонстрира сила на духа и съвсем малко не й достигна, за да получи заслуженото с много усилия и тренировки първо място. (more…)

0 На благотворителен коктейл на Дайнърс клуб България бяха събрани 10 900 лв. за детска куклена постановка

На 30-и май се проведе традиционната годишна среща, организирана от First Lady и Дайнърс клуб България. Вратите на The Residence Club се отвориха за поканените, а поводът отново беше благотворителна кауза. Патрон на събирането беше самата Даян Оферайнс, една от най-влиятелните бизнесдами в САЩ, занимаващи се с финанси. Тя е един от хората, които управляват компанията Discover Financial Services, собственик на бранда Diners Club International и кредитните карти Diners Club.

(more…)

0 VIP обслужване по време на пътешествие

Да разгледаш Ню Йорк с хеликоптер, да посрещнеш изгрева в Токио, да играеш голф в Австралия, да вечеряш паеля, докато четеш Габриел Гарсия Маркес в Богота. И навсякъде да бъдеш посрещат като специален гост, да имаш специални отстъпки и подаръци.

Удоволствието от пътуването е едно от най-вълнуващите изживявания. А когато можеш да разчиташ на специално отношение при всяко свое пътуване, тогава да пътешестваш става твоя втора природа. С кредитните карти с логото на Дайнърс клуб България може да обиколиш целия свят. Буквално. Защото се приемат в повече от 185 страни. Освен това могат да се използват в редица от най-престижните търговски обекти, сред които са – Hilton, Intercontinental, Sheraton, Hertz, Budget, Avis, авиокомпании, ресторанти, търговски обекти и т.н. за пътешестващите на територията на България е голямо удобство да разполагат също с кредитна карта Дайнърс клуб, която се приема в над 6800 търговски обекта. (more…)

0 Още пътувания, още емоции, още намаления

Каквото и да си говорим, ние жените, едно от важните за нас неща, когато пътуваме си остава шопингът. И разбира са става все по-важен и особено вълнуващ, когато може да пазаруваме при намаление. А когато имаме специална отстъпка тогава вече всичко преминава в едно друго измерение. Мъжете понякога не го разбират, но доста често едни 10% по-малко при покупки могат да убедят много бързо всяка жена да прекара поне два часа повече в един голям магазин. (more…)

0 Най-женският филм

Има някои неща, които са запазени само за дамите, такива са обувките на Jimmy Choo или на Manolo Blahnik, парфюмът Chanel №5, яркочервеното червило, розовата или червената кредитна карта First Lady от Дайнърс клуб България.

Има филми, които са вдъхновени от и посветени на дамите, като най-емблематичният от тях може би е „Сексът и градът” по едноименния роман на Кандис Бушнел.

На 27ми май в кино Арена в The Mall се състоя дългоочакваната и толкова коментирана премиера на втория дългометражен филм от поредицата – Сексът и градът 2. Това беше едно изключително вълнуващо преживяване – ексклузивна прожекция в деня на световната премиера на филма, специално организирано за отбрана публика. Всички гости минаваха по червен килим, а прожекцията беше предшествана от изискан коктейл, на който организаторите прекрасно бяха пресъздали атмосферата от филма. (more…)

0 Клуб на Първите дами

През последните 3 години Дайнърс клуб България и Първа инвестиционна банка успешно развиват един специален клуб, а именно Клубът на Първите дами. В тази група членуват всички дами, които притежават розова или червена кредитна карта First Lady. Всеки сезон, Първа инвестиционна банка и Дайнърс клуб България в партньорство с редица реномирани търговци организират шопинг „терапии” с много намаления, промоции, подаръци и весели емоции. (more…)

Older Posts »